Over peppertree Food

Peppertree bestaat uit een groep van zes enthousiaste studenten van de opleiding Food Commerce and Technology. Wij produceren unieke Afrikaanse smaakmakers en sambals gebaseerd op traditionele familierecepten. De verhalen van Esmee (co-founder) die de lekkerste traditionele Afrikaanse smaakmakers en sambals van haar moeder uit Kameroen heeft geproefd, maar deze producten nog niet zag op de huidige markt, heeft ons heeft ons geïnspireerd voor de productie van onze smaakmakers en sambals.

Wij geloven in een wereld zonder grenzen. Waarin elke cultuur de wereld kleurrijker maakt. Met onze producten en verhalen willen wij dit graag met de wereld delen.

Verleg je grenzen en proef de Afrikaanse cultuur!

 

Lotte Brabander  

Hallo, Ik ben Lotte en ik ben geboren in Den Haag en woon nu in Rijswijk. Ik ben directeur productontwikkeling samen met Astrid en zorg voor lekkere recepten waar de sambals en pastes goed bij passen. Mijn passie ligt bij productontwikkeling, het bedenken en verbeteren van de recepturen. Verder doe ik samen met Romy de Social media en geven we jullie alle belangrijke updates over Peppertree Food. Ik hou van koken en bakken en vind het erg leuk om te experimenteren met verrassende recepten waarin de producten van Peppertree worden verwerkt. Zie jij door de bomen het bos niet meer en ben je op zoek naar lekkere recepten, houd dan zeker de website en social media van Peppertree Food in de gaten!  

Esmee van den Berg

Mijn naam is Esmee van den Berg, ik ben opgegroeid in Oostvoorne en woon in Delft. Ik ben de dochter van een Kameroense moeder en Nederlandse vader. Ik ben financieel directeur binnen ons team. Als financieel directeur hou ik me bezig met de begroting en de rekening. De reden dat ik hiervoor heb gekozen is omdat ik mij graag met cijfers bezig hou. Binnen Peppertree Food vind ik culturele erkenning erg belangrijk. Hierom leg ik het team graag speciale tradities en gewoontes uit die ik ken uit mijn Kameroense achtergrond. Mede door het ontwikkelen van de producten van Peppertree Food heb mij verdiept in de West- en Midden-Afrikaanse keuken en ben ik zelf meer gaan leren koken. Dit is een keuken die ik thuis eet maar nooit heb leren koken. Peppertree ligt me naar m’n hart en ik zie in de toekomst graag meer culturen die betrokken worden, zodat heel de culturele wereld hier zijn vruchten van kan plukken.

Jeroen van der Kooy

Hòla, leuk dat je geïnteresseerd bent in wie er achter Peppertree Food zitten. Ik ben Jeroen van der Kooy, een jongeman die opgegroeid is met de Nederlandse en Surinaamse cultuur. Dit betekent dat er zeer pittig bloed door mijn aderen stroomt wat natuurlijk een perfecte match is mePeppertree food! Voor ons bedrijf ben ik hoofdverantwoordelijke voor de verkoop van onze producten en hou ik mij bezig met de website. Ik hou van heerlijk eten en vooral nieuwe maaltijden uitproberen.  

Ilse van t Leven  

HoiIk ben Ilse en ik ben zowel een student in Delft als een echte DelftenaarBinnen Peppertree ben ik verantwoordelijk voor de productie en de kwaliteit van de producten. Daarnaast vervul ik, samen met Lotte en Romy, een aantal taken op het gebied van marketing en communicatie. Met veel passie zorg ik ervoor dat de producten van Peppertree altijd de beste kwaliteit hebben. Peppertree is voor mij een bedrijf waar iedereen zichzelf kan en mag zijn en waar we elkaar helpen om het beste uit elkaar en het bedrijf te halen.  

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te wandelen, fietsen of tennissen. Verder vind ik het erg leuk om nieuwe recepten uit te proberen en deze recepten te delen met mijn familie. Met de sambals en pastes van Peppertree kan je gelukkig eindeloos variëren, waardoor ik voorlopig nog een heleboel nieuwe gerechten kan uitproberen!  

Astrid Vooijs

Hi, mijn naam is Astrid, ik ben geboren in Leiden en opgegroeid in Katwijk. Binnen het team van Peppertree Food ben ik samen met Lotte de productontwikkelaar. De producten zijn al af, daarom houden wij ons ook met andere taken bezig. Zoals het maken van de etiketten, productiemateriaal zoals receptenkaartjes en visitekaartjes en het maken van recepten met de sambals en pastes. Ik ben er van overtuigd dat wij als team, het bedrijf Peppertree Food gaan laten uitbloeien tot een groot succes! 

Romy van der Tak

Welkom bij Peppertree! Mijn naam is Romy, ik ben geboren in Rotterdam en opgegroeid in Bergschenhoek. Ik ben algemeen directeur binnen het team, als algemeen directeur ben ik het aanspreekpunt van Peppertree Food en houd ik het overzicht binnen de groep. Met deze functie zorg ik ervoor dat de Peppertree voort zal blijven bloeien en uitgroeit tot een smaakvol succes. Ook hou ik samen met Lotte de social media bij om jullie up to date te houden. Naast dit bedrijf houd ik mij vooral bezig met bakken en koken met de producten van Peppertree wordt elk gerecht een feestje! 

missie

Het is de missie van Peppertree Food om de markt van sambals en smaakmakers kleurrijker en gevarieerder te maken door het aanbieden van unieke sambals en smaakmakers volgens traditionele familierecepten die van generatie op generatie zijn overgebracht.

Visie

Wij zien de toekomst als een wereld zonder grenzen. Door alle verschillende culturen wordt de wereld nog kleurrijker en dit willen wij benadrukken met onze producten en de verhalen.

waardes